Dostavljamo z GLS Slovenijegls logo

postninabrez

 

 

SPLETNA TRGOVINA

Pred nakupom v spletni trgovini se je potrebno registrirati. V kolikor imate težave pri registraciji, poskusite omogočiti piškotke. Naročilo lahko oddate tudi brez registracije, in se prijavite  kot gost.  V primeru oddaje naročila kot gost, plačilo po povzetju ni mogoče, naročeno blago boste morali  poravnati po predračunu. V kolikor vam je to odveč, naročilo oddajte na email  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Košarica ima enako vlogo kot v trgovini in sicer shranjuje izbrane izdelke. Ob izbranem izdelku kliknite na gumb "v košarico". Za naročilo več kot enega izdelka vnesite količino.

Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek. Izbranim izdelkom v košarici lahko spremenite količine tako, da za potrditev pritisnete gumb "posodobi količine". Glede na spremenjeno količino se preračuna celotna vrednost nakupa.

Izdelke iz košarice lahko odstranite s klikom na gumb »X-odstrani«. 

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici kupiti, potem pritisnite »na blagajno«.

Izpolnite osnovne podatke za izdajo računa, naslov za dostavo, izberete način plačila in potrdite naročilo. 

 ELEKTRONSKA POŠTA

Naročila preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika oz. plačnika, ulico, poštno številko in kraj, zaželjena je tudi kontaktna številka.

Kupec mora obvezno navesti številko artikla in količine. Navesti mora tudi način plačila, po povzetju oz. po predračunu.

Po oddaji naročila kupec prejme predračun po elektronski pošti. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Stroški poštnine se obračunajo glede na metodo plačila.

V primeru plačila po predračunu, bomo izdelke poslali po prejetem plačilu predračuna.

SMS SPOROČILO

Naročilo lahko izvedete tako, da pošljete  SMS sporočilo na tel. 068 633 304. Naročilo mora vsebovati ime in priimek naslovnika oz. plačnika, ulico, poštno številko, kraj in kontaktno številko.

Kupec mora navesti številko artikla in količine. Navesti je potrebno način plačila, po povzetju ali po predračunu.

Kupcu bo poslan  SMS z zneskom kupnine in poštnine.