Dostavljamo z GLS Slovenijegls logo

postninabrez

 

 

Paketno distribucijo za spletno trgovino Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. opravlja podjetje GLS Slovenija. Na izrecno željo stranke,po predhodnem dogovoru lahko tudi Pošta Slovenije.

Vse izdelke na zalogi dostavimo v 2-5 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Po predhodnem dogovoru, lahko tudi prej.

Vse cene v spletni trgovini so v evrih (EUR). DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94 člena Zakona o davku na dodano vrednost. Upravitelj strani www.pocenikocke.si ni davčni zavezanec.

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Po oddaji naročila boste na e-mail prejeli predračun z kupnino in poštnino. Naročilo bomo dali v obdelavo, po prejemu plačila na naš . TRR. SI56 0224 4149 8622 883 (NLB d.d.)

Strošek dostave:

Paket do 2 kg:                strošek pošiljanja  3.8 €

Paket od 2 do 5 kg:        strošek pošiljanja  4.8 €

Paket od 5 do 10 kg:      strošek pošiljanja  5.5

PLAČILO PO POVZETJU

Kupnino in stroške dostave, boste plačali dostavljalcu ob prevzemu. 

Za plačilo po povzetju, vam poleg stroška dostave zaračunamo še 0,80 € + DDV (Provizija GLS Slovenija, za plačilo po povzetju). Odkupnino lahko GLS kurirju, ob dostavi plačate tudi s kreditno/debetno kartico. V tem primeru, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43% od zneska kupnine, za katero vam bo kurir izdal račun.

Paket do 2 kg:                strošek pošiljanja  3.8 €

Paket od 2 do 5 kg:        strošek pošiljanja  4.8 €

Paket od 5 do 10 kg:      strošek pošiljanja  5.5

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem je mogoč ob predhodnem dogovoru po telefonu oz. emailu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..